Electriciteitswerken

Electriciteitswerken

Bent u op zoek bent naar iemand om uw resistentie, winkel of uw KMO te voorzien van een (nieuwe)elektrische installatie of aanpassingen uit te voeren aan uw bestaande elektriciteitsinstallatie, dan bent u bij Ceelektro aan het juiste adres.

Wij leveren steeds duurzame oplossingen voor uw problemen aan een goede prijs- kwaliteitsverhouding. 

​Samen met u wordt uw bouwproject besproken en uitgewerkt naar een elektrisch plan en indien mogelijk naar een offerte, waarbij plaats en hoeveelheid van alle componenten in uw woonst bepaald wordt. Na het uitvoeren van de werken wordt er een volledig dossier opgemaakt dit in functie van een eventuele controle van de installatie door een erkend keuringsorganisme.

Residentieel

Electriciteitswerken Hulste

Voor residentiele installaties werken wij met alle traditionele merken van schakelmateriaal (o.a. Bticino, Niko, Legrand, ……..) 

Indien klant echter opteert voor andere types, bvb Lithoss, CJC, ….. is dit echter geen probleem voor ons. Wij stellen ons flexibel op naar de eisen van onze klanten.

Tertiar

Wij zijn ook actief in de tertiaire sector, o.a. de installatie van buurtwinkels, toonzalen, burelen, … behoren tot reeds uitgevoerde projecten.
Deze projecten voeren wij eveneens uit, uiteraard met de grootste zorg, gaande van de basisinstallatie tot het plaatsen van verlichting. Dit alles volgens de laatst geldende normen voor de elektrische installaties.

KMO

Wij zijn eveneens actief in verscheidene KMO’s, o.a. enkele schrijnwerkerijen, groothandel tuinmeubelen, een trappenmakerij, groepspraktijk … behoren tot onze klanten…