Domotica & Verlichting

Electriciteitswerken Hulste

Domotica & Verlichting

Meer en meer woningen en gebouwen worden uitgerust met intelligente toepassingen en worden vanop afstand via PC, smartphone of tablet beheerd. Binnen enkele jaren zal bijna elk nieuwbouwproject – van villa tot appartement, school tot kantoor, winkel tot zorginstelling – met intelligente systemen uitgerust worden. Wij bieden onze klanten een systeem aan dat bij elk zijn budget past, en stapsgewijs kan uitgebreid worden volgens hun wensen. 

Wij bieden ook het plaatsen van zowel buiten- als binnenverlichting aan.

Domotica

Domotica is geëvolueerd tot een overzichtelijk geheel van verschillende functies binnenshuis of op kantoor.

 Deze functies kunnen op elkaar worden afgesteld en zorgt zo voor een verhoging van gemak, comfort, veiligheid, flexibiliteit en doordacht energieverbruik. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van systemen die enerzijds gebruik maken van communicatie tussen de binnenhuisinstallatie en het lokaal wifi netwerk en anderzijds functioneren van op afstand via webcommunicatie.

 Met andere woorden, u kunt uw installatie bedienen via uw I-phone, smartphone, tablets, PC’s, … waar u ook bent, met als voorwaarde dat u in verbinding bent met het internet. 

Vraag ons vrijblijvend meer info over de mogelijke toepassingen naar jullie project toe.

Verlichting

Electriciteitswerken Hulste

Aanbieden van verlichting zit ook in onze waaier van diensten. 

Wij kunnen jullie verlichting aanbieden van allerlei merken, zowel voor binnen als buiten. 

Voor grotere projecten komen wij, indien gewenst langs met een lichtadviseur teneinde van jullie woningen, burelen, toonzalen een goed verlicht geheel te maken. 

Vraag ons gerust vrijblijvend meer informatie daaromtrent.